GKplus Tour 2017

Finalen spelades i fantastiskt väder på den fina banan hos Grönlund GK.

Vinnare 2017 blev:

Vinnare Order of Merit

Per-Åke Henriksson, Vassunda GK

Vinnare A-klassen

Jonathan Zachrisson, Sala-Heby GK

Vinnare B-klassen

Börje Hammar, Hallstaviks GK

Vinnare C-klassen

Anna Fjällner, Roslagens GK


Det blir deltävlingar på varje GKplus-klubb och finalspel i september. Startavgiften i varje deltävling är 250 kr och då ingår lunch och en stor del av avgiften går till prisbordet i finalen. Ingen tävlingsgreenfee behöver betalas. Berättigade till spel i GKplus Tour är de medlemmar som har tillgång till GKplus-samarbetet. Anmälan till deltävling via ”Min golf” eller på annat sätt som anordnande klubb meddelat.

Samtliga datum för deltävlingarna:

14/5 Burvik

28/5 Grönlund

3/6 Roslagen

11/6 Hallstavik

17/6 Trosa

2/7 Sala-Heby

8/7 Ängsö

15/7 Friibergh

23/7 Vassunda

Slutresultat i Order-of-Merit:

Order of Merit Slutresultat>>

Finalspel17 september – Grönlund GK

Deltävlingarna:

Varje GKplus-klubb sätter upp sina tävlingar på egen hand i slagspel. Tourens deltävlingar delas in i tre lika stora hcp-klasser, A, B och C. Alla som deltar i en deltävling får en deltagandepoäng. Vinnaren i en deltävling erhåller 10 poäng, tvåan 9 poäng, trean 8 poäng, fyran 7 poäng etc. Priser delas ut till vinnaren i varje klass och övriga priser lottas ut. Eftersom äldre damer inte har möjlighet att flytta fram till Orange tee på alla banor så gäller inte regel 5:15 på GKplus Touren.

En vinnare utses även i GKplus Tour Order-of-Merit. Därmed lönar det sig att spela många deltävlingar.

Kvalificering till finalen:De 72 bästa spelarna från rankinglistan och de spelare som har samma poäng som spelare nr 72 skall bjudas in till finalen. Inga efteranmälningar tillåts.

OBS! Spelare med ”sekretess” kan ej delta i Touren. Poängställning kommer att uppdateras efter varje deltävling och läggas ut med namn, klubb på denna website. Genom att delta godkänner du att dina uppgifter publiceras på denna sida.

Vill du ändra så att du inte har ”sekretess” så loggar du in i Min Golf på www.golf.se och väljer Mina uppgifter – Sekretess – bocka i ”Tillåt att …” och tryck sedan spara.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.