GKplus Tour 2015

Det blir deltävlingar på varje GKplus-klubb och finalspel i september på Burvik GK. Startavgiften i varje deltävling är 250 kr och då ingår lunch och en stor del av avgiften går till prisbordet i finalen. Ingen tävlingsgreenfee behöver betalas. Berättigade till spel i GKplus Tour är de medlemmar som har tillgång till GKplus-samarbetet. Anmälan till deltävling via ”Min golf” eller på annat sätt som anordnande klubb meddelat.

Samtliga datum för deltävlingarna:

23 maj – Grönlund

31 maj – Roslagen

7 juni – Trosa *** INSTÄLLD ***

14 juni – Sala-Heby

28 juni – Burvik

4 juli – Ängsö

19 juli – Friibergh

26 juli – Vassunda

16 augusti – Hallstavik

Resultat i Order-of-Merit:Order-of-Merit – (PDF)

Finalspel20 september – Burvik

Deltävlingarna:Varje GKplus-klubb sätter upp sina tävlingar på egen hand och det kan vara olika spelformer (dock alltid singeltävlingar). Tourens deltävlingar delas in i tre lika stora hcp-klasser, A, B och C. Alla som deltar i en deltävling får en deltagandepoäng. Vinnaren i en delävling erhåller 10 poäng, tvåan 9 poäng, trean 8 poäng, fyran 7 poäng etc. Priser delas ut till vinnaren i varje klass och övriga priser lottas ut.

En vinnare utses även i GKplus Tour Order-of-Merit. Därmed lönar det sig att spela många deltävlingar.

Kvalificering till finalen:De 72 bästa spelarna från rankinglistan och de spelare som har samma poäng som spelare nr 72 skall bjudas in till finalen. Inga efteranmälningar tillåts.

Finalen 20 september:I finalen på Burvik GK delas spelarna in i tre lika stora klasser oavsett vilken klass de tidigare spelat i. Kanonstart! Fina priser utlovas!

OBS! Spelare med ”sekretess” kan ej delta i Touren. Poängställning kommer att uppdateras efter varje deltävling och läggas ut med namn, klubb på denna website. Genom att delta godkänner du att dina uppgifter publiceras på denna sida.

Vill du ändra så att du inte har ”sekretess” så loggar du in i Min Golf på www.golf.se och väljer Mina uppgifter – Sekretess – bocka i ”Tillåt att …” och tryck sedan spara.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.