GKplus Tour 2013

GKplus Tour 2013 hittade sina vinnare – GRATTIS!

I ett omväxlande väder fick GKplus Tour 2013 ett fint avslut på välskötta Ängsö GK. Ett fint prisbord var uppdukat med blommor och upplevelseboxar! Vinnarna levererade bra scorer, höll trevliga tacktal och bjöds på kramar och handslag av prisutdelarna. Vi gratulerar alla deltagare i årets tour och tackar klubbarna som ställt upp med tävlingsdagar. Vi kommer naturligtvis köra GKplus Tour även nästa år, håll utkik här eller i informationsflödet från er klubb!

Vinnare A-klass GKplus Tour Vinnare B-klass GKplus Tour 2013 Vinnare C-klass GKplus Tour
Prislista A-klass GKplus Tour Prislista B-klass GKplus Tour Prislista C-klass GKplus Tour

 

___________________________________________________________________________________________________________

GKplus Tour 2013

Det blir deltävlingar på varje GKplus-klubb och finalspel i september på Ängsö GK. Startavgiften i varje deltävling är 250 kr och då ingår lunch och en stor del av avgiften går till prisbordet i finalen. Ingen tävlingsgreenfee behöver betalas. Berättigade till spel i GKplus Tour är de medlemmar som har tillgång till GKplus-samarbetet. Anmälan till deltävling via ”Min golf” eller på annat sätt som anordnande klubb meddelat.

Samtliga datum för deltävlingarna: 1/6 Burvik 2/6 Grönlund 16/6 Sala 7/7 Friibergh 27/7 Vassunda 17/8 Hallstavik 24/8 Roslagen

>> AKTUELL LEADERBOARD 2013-08-24

22/9 Ängsö FINALSPEL ENDAST

Deltävlingarna: Varje GKplus-klubb sätter upp sina tävlingar på egen hand och det kan vara olika spelformer. Tourens deltävlingar delas in i tre hcp-klasser. Klasserna A, B och C indelas efter handicap (-11,4, 11,5-18,4, 18,5-36). Alla som deltar i en deltävling får en deltagandepoäng. Vinnaren i en delävling erhåller 10 poäng, tvåan 9 poäng, trean 8 poäng, fyran 7 poäng etc.

Kvalificering till finalen: De 72 spelarna med högst poängsumma når final. Efter sista anmälningsdag fylls fältet på med spelare från reservlistan. Det innebär att du som inte är bland de 72 med högst poäng ändå kan få plats i finalen!

Finalen 22 september: I finalen på Ängsö GK delas spelarna in i tre lika stora klasser oavsett vilken klass de tidigare spelat i. Kanonstart! Fina priser utlovas!

OBS! Spelare med ”sekretess” kan ej delta i Touren. Poängställning kommer att uppdateras efter varje deltävling och läggas ut med namn, klubb på denna website. Genom att delta godkänner du att dina uppgifter publiceras på denna sida. Vill du ändra så att du inte har ”sekretess” så loggar du in i Min Golf på www.golf.se och väljer Mina uppgifter – Sekretess – bocka i ”Tillåt att …” och tryck sedan spara.

Sista putten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.